Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Bela vrata za mačke

Na zalogi

Vrata za mačke (ali zelo majhne pse) s 4-smernim zaklepanjem so na voljo v beli barvi za vrata in stene – globina vgradnje do 15 mm.

14,49

5 na zalogi

Šifra: 81685 Kategoriji: , Oznaka:
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Bela vrata za mačke (ali zelo majhne pse) s 4-smernim zaklepanjem.

  • Mačja vrata – štiri smerno zaklepanje.
  • Mačja vratca imajo prozorna nihajoča vratca in belo ogrodje.
  • Vrata so enostavna za uporabo po zaslugi vrtljivega gumba.
  • Prozorna loputa je dimenzij 156 x 150 mm.
  • Vrata za mačke so primerna za vgradnjo v vrata in stene – globina vgradnje do 15 mm.
  • Mere izreza: 165 x 165 mm.
  • Skupne mere: 238 x 267 mm.

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih izdelkov za mačke, najdete jih v kategoriji Oprema za mačke. Mačje potrebščine si lahko ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašo mačko. Vabljeni!

Veliko vsebin o mačjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših muckov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Svetujemo in obveščamo o novostih iz naše spletne ponudbe ter vam dajemo ideje, kako še dodatno popestriti življenje vašega hišnega ljubljenčka, kako ga razvajati ali učiti lepega vedenja. Vabljeni k prebiranju naših koristnih vsebin, ki vam lahko pridejo prav.

Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti. Naša spletna trgovina je za vas odprta vse dni v letu in 24 ur na dan. Sprehodite se po naših spletnih poličkah in poiščite najprimernejše izdelke za vašega psa. Dobrodošli!

81685

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bela vrata za mačke”