Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Komplet za muce – črna oprsnica s povodcem iz velurja

Na zalogi

Črn komplet za mačke vsebuje oprsnico in povodec za mačke dolžine 120 cm in širine 10 mm. Mačja oprsnica in mačji povodec sta izdelana iz velurja.

10,49

4 na zalogi

Kerbl

Opis

Komplet za muce vsebuje oprsnico in povodec v črni barvi iz velurja.

  • Mačji komplet je sestavljen iz dveh izdelkov:
    – oprsnica za mačke in
    – povodec za mačke (120 cm x 10 mm).
  • Mačja oprsnica in mačji povodec sta izdelana iz velurja.

Komplet za mačke za brezskrben sprehod z mačko.

Komplet za muce ter druge mačje ovratnice in oprsnice so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke ali Ovratnice (oprsnice in povodci) za muce. Vse ovratnice za muce ter mačje oprsnice in povodci – za nakup v kompletu ali posamezno – so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk!

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo še izdelke za mačke. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v ponudbi. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke.

Zakaj ima mačja ovratnica elastiko? Mačje ovratnice imajo varnostno zapiralo – posebno elastiko, ki vaši mački v primeru, da se mačka zatakne za vejo ali ograjo, lahko rešijo življenje. Varnostno zapiralo vašo mačko reši pred zadušitvijo. Zaradi njega se ovratnica v primeru, da je mačka v nevarnosti, lahko sname z vratu mačke in prepreči zadušitev.

83819

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet za muce – črna oprsnica s povodcem iz velurja”