Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mreža za mačke – za balkon, teraso, okno ali vrata

Na zalogi

Zaščitna mreža za mačke (Cat Safety Net) je varnostna oprema za okna, balkone, terase ali vrata.

24,99

1 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Mreža za mačke (Cat Safety Net) je mačja varnostna mreža za balkone, terase, okna in vrata.

  • Zaščitna mreža za mačke je izdelana iz vzdržljivega materiala, ki je odporen na vremenske vplive in UV odporen.
  • Mreža za mačke za balkon, okna in terase vključuje pritrdilni material (vrv in navojni kljukasti vijaki – kot je prikazano na sliki).

Balkonska mreža za muce je primerna tudi za okna – dimenzije:

  • velikost mreže je 4 m x 3 m,
  • debelina materiala je 0,4 mm,
  • mačja mreža ima 3 x 3 cm razmika.

Varnostna oprema za mačke

Mačke lahko pobegnejo, zato so v ponudbi varnostni izdelki za dom, v katerem biva mačka – mreža se enostavno montira in poskrbi za zaščito vaše mačke, da ne spleza skozi okno, da ne zapusti balkona ali terase, primerna je tudi za namestitev na vrata.

Če je vedenje vaše mačke kakorkoli problematično, vabimo na stran Mačje vedenje, kjer opisujemo pogoste težave, s katerimi se soočajo skrbniki mačk.

Veliko izdelkov za vaše mucke imamo na voljo tudi v poslovalnicah naših trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v trgovine po Sloveniji.

Da vaši mački lahko ponudite raznolik nabor hrane, poslastic in opreme, predstavljamo in opisujemo tudi na živalskem blogu. Predstavljamo različne izdelke za mačke, ne le za njihovo razvajanje, ampak predvsem za nego in zdravo življenje. Pišemo tudi o tem, kako ravnati z mačkami – kako jih navajati na lepše vedenje že od malih tačk. Vabljeni k prebiranju naših vsebin na živalskem blogu spletne trgovine ZaZivali.si.

81654

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mreža za mačke – za balkon, teraso, okno ali vrata”