Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Oprsnica za mačko s povodcem Activ – modra

Na zalogi

Oprsnica s povodcem Activ v modri barvi je primerna za sprehod z mačko.

14,49

4 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Oprsnica za mačko s povodcem Activ je primerna za brezskrben sprehod z mačko.

Kakšna je primerna oprsnica za mačko?

  • Mačja oprsnica je izdelana iz lahkega in mehkega mrežastega materiala.
  • Oprsnic za muce ima gumb za hitro odpiranje in zapiranje.
  • Mačja oprsnica je v kompletu s povodcem dolžine 120 cm.
  • Oprsnica za mačko za obseg vratu približno 28 cm in za obseg trebuha od 34 – 44 cm.

Oprsnica za mačko in druga oprema za mačke

Mačja oprsnica s povodcem je na voljo v modri barvi, na voljo tudi rdeča oprsnica s povodcem za mačke. Druga oprema za mačke je na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke ali Ovratnice, oprsnice in povodci za mačke.

Trgovina za mačke

Vsi izdelki za mačje ljubljenke so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk k nam ali po nasvet! Z veseljem vam bo naše osebje pomagalo pri izbiri najbolj primernih izdelkov za vašo mačko. Lahko pa se na nas obrnete tudi preko telefona ali elektronske pošte, ki je navedena med kontaktnimi podatki v spletni trgovini za male živali.

Vse o mačkah na živalskem blogu

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke, ki jih mačke potrebujejo za življenje v vašem domu. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v naši spletni ponudbi ali o ponudbi naših fizičnih trgovin. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke. Vabljeni, da tudi vi delite z nami vaše izkušnje z mačkami, podate kakšen koristen nasvet drugim skrbnikom in pomagate ozaveščati o zdravem življenju mačk doma.

82645

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Oprsnica za mačko s povodcem Activ – modra”