Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Povodec za mačke z oprsnico – mavrični komplet

Na zalogi

Mavričen komplet za mačke vsebuje oprsnico in povodec za mačke dolžine 120 cm in širine 10 mm. Mačja oprsnica in mačji povodec sta izdelana iz najlona. Zapenjanje s kovinskimi sponkami omogoča popolno prileganje obsegu mačjega telesa.

8,99

5 na zalogi

Kerbl

Opis

Povodec za mačke z oprsnico za brezskrbno preživljanje prostega časa z mačko na prostem. Komplet za mačke vsebuje oprsnico in povodec pisanih mavričnih barv.

Oprsnica za mačke s povodcem

  • Mačji komplet je sestavljen iz dveh izdelkov:
    – oprsnica za mačke in
    – povodec za mačke (120 cm x 10 mm).
  • Mačja oprsnica in mačji povodec sta izdelana iz najlona.
  • Na mačji oprsnici in mačjem povodcu so mavrične barve.
  • Povodec za mačke z oprsnico je komplet za brezskrben sprehod z mačko.
  • Kovinske sponke na mačji oprsnici lahko poljubno zapnete po oprsnici – torej jo enostavno prilagodite obsegu trupa vaše mačke. To zagotavlja popolno prileganje za varen sprehod z mačko.

Komplet za mačke ter druge mačje ovratnice in oprsnice so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Oprema za mačke ali pod zavihkom Ovratnice (oprsnice in povodci) za mačke. Vse ovratnice za muce ter mačje oprsnice in povodci – za nakup v kompletu ali posamezno – so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk!

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo še izdelke za mačke. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v ponudbi. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke.

Zakaj ima mačja ovratnica elastiko? Mačje ovratnice imajo varnostno zapiralo – posebno elastiko, ki vaši mački v primeru, da se mačka zatakne za vejo ali ograjo, lahko rešijo življenje. Varnostno zapiralo vašo mačko reši pred zadušitvijo. Zaradi njega se ovratnica v primeru, da je mačka v nevarnosti, lahko sname z vratu mačke in prepreči zadušitev.

83191

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Povodec za mačke z oprsnico – mavrični komplet”