Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mavrična ovratnica za muce z zvončkom Rainbow

Na zalogi

Mavrična ovratnica za muce Rainbow z zvončkom in varnostnim zapiralom (elastiko) je nastavljive dolžine. 

3,59

6 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Mavrična ovratnica za muce Rainbow je lepa ovratnica za muce, primerna za vsak mačji vrat.

  • Ovratnica za mačke ima zvonček.
  • Mačja ovratnica ima varnostno zapiralo (elastiko).
  • Ovratnica za mačke je nastavljive dolžine.

Druge mačje ovratnice so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Ovratnice za mačke. Vse ovratnice za muce pa so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk!

Mačje ovratnice imajo varnostno zapiralo – posebno elastiko, ki vaši mački v primeru, da se mačka zatakne za vejo ali ograjo, se ovratnica lahko sname. Varnostno zapiralo vašo mačko reši pred zadušitvijo. Zaradi njega se ovratnica v primeru, da je mačka v nevarnosti, sname z vratu mačke in prepreči zadušitev.

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo še izdelke za mačke. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v ponudbi. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke.

83197

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mavrična ovratnica za muce z zvončkom Rainbow”