Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Ovratnica za mačko z zvončkom Cool 4 Cats – različne barve

Na zalogi

Ovratnica za mačko z zvončkom Cool 4 Cats je najlonska ovratnica z reflektivnim napisom za mačke širine 10 mm v modri ali roza barvi.

3,99

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Ovratnica za mačko z zvončkom Cool 4 Cats je ovratnica z napisom za mačje gospodične, ki mačke ne moti pri gibanju.

  • Mačja ovratnica je izdelana iz najlona.
  • Ovratnica za mačke ima zvonček, ki opozarja na lokacijo mačke.
  • Mačja ovratnica ima varnostno zapiralo, zaradi katerega se ovratnica v primeru, da je mačka v nevarnosti, sname z vratu mačke in prepreči zadušitev.
  • Mačja ovratnica ima reflektiven napis – print Cool 4 Cats.
  • Širina ovratnice za mucke je 10 mm.
  • Mačja ovratnica je na voljo v modri ali roza barvi.

Ovratnica za mačko z zvončkom in druge mačje ovratnice so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod skupnim zavihkom Ovratnice za mačke. Vse ovratnice za muce pa so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk!

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo še izdelke za mačke. Pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v ponudbi. In svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke.

81601 / 81602

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg
Barva

Modra, Roza

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ovratnica za mačko z zvončkom Cool 4 Cats – različne barve”