Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Reflektivna ovratnica za muce z zvončkom – različne barve

Na zalogi

Reflektivna ovratnica za muce z zvončkom ima varnostno zapiralo, je nastavljive dolžine in širine 10 mm. Na voljo v modri, rdeči in srebrni barvi.

3,29

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Reflektivna ovratnica za muce z zvončkom je lepa enobarvna ovratnica za mačje gospodične, ki mačke ne moti pri gibanju.

  • Ovratnica za mačke ima zvonček, ki opozarja na lokacijo mačke.
  • Mačja ovratnica ima varnostno zapiralo. Zaradi njega se ovratnica v primeru, da je mačka v nevarnosti, sname z vratu mačke in prepreči zadušitev.
  • Ovratnica za mačke je nastavljive dolžine.
  • Širina ovratnice za mucke je 10 mm.

Ovratnica za mačko z zvončkom je na voljo v modri, rdeči in srebrni barvi.

Reflektivna ovratnica za muce in druge mačje ovratnice so na voljo v naši spletni trgovini v kategoriji Mačke, pod zavihkom Ovratnice za mačke. Vse ovratnice za muce pa so na ogled tudi v naših fizičnih trgovinah za male živali ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni na obisk!

V kolikor potrebujete kakšen nasvet za vašo mačko, pa si lahko ogledate tudi različne objave na našem živalskem blogu. Tam so zbrani nasveti za življenje z mačkami. Opisujemo tudi izdelke za mačke, pišemo o novostih iz sveta mačk. Na blogu opisujemo nove izdelke v ponudbi in svetujemo, kako jih uporabiti. Svoje zgodbe o mačkah so nam zaupali tudi skrbniki mačk iz različnih krajev naše dežele. Morda vam bo njihova izkušnja pomagala ali vas navdahnila, da boste tudi sami postali skrbnik mačke.

82642 / 82643 / 83192

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg
Barva

Modra, Rdeča, Srebrna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Reflektivna ovratnica za muce z zvončkom – različne barve”