Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Barvna keramična posoda za muce 200 ml – različne barve

Na zalogi

Keramična posoda za muce Cat za 200 ml tekočine na voljo v različnih barvah – rdeči in rumeni – primerna za mačke.

7,99

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Barvna keramična posoda za mačke je posodica za muce, v kateri lahko svoji mačji ljubljenki postrežete mačje brikete ali ponudite vedno svežo vodo.

  • Keramična mačja posoda je za 200 ml tekočine.
  • Posoda je na zunanji strani glazirana in ima napis Cat z okostjem ribe.
  • Lahko jo pomivamo v pomivalnem stroju.

Keramična mačja posoda je na voljo v različnih barvah:

  • rdeča mačja posoda,
  • rumena posoda za mačko.

Barvna keramična posoda je le ena od posod, ki jih lahko izbirate za svoje domače muce. V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih posod za mačke, v najrazličnejših barvah in iz različnih materialov. Najdete jih v kategoriji Posode za mačke, kjer so zbrani najosnovnejši izdelki za skrbnike mačk.

Vse izdelke za male živali, ne le za mačke, pa si lahko ogledate v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji. Ker je včasih pomembno, da izdelek primemo v roke in si ga ogledamo od blizu. Obiščite naše trgovine ZOO Slonček. Prijazno osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vaše hišne ljubljenke, ki tako rade predejo od zadovoljstva. Vabljeni!

Vabimo vas pa tudi na naš spletni živalski blog, na katerem pišemo o živalskih vsebinah, nasvetih in obveščamo o novostih v naši spletni trgovini za male živali.

82669

Dodatne informacije

Teža 0,3000 kg
Barva

Rdeča, Rumena

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Barvna keramična posoda za muce 200 ml – različne barve”