Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Keramični krožnik za mačke Kitty

Na zalogi

Keramična posoda za mačke v obliki mačje glave in z narisanim mačjim obrazom s smrčkom v obliki srčka je krožniček za manjše porcije mačje hrane.

8,99

6 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Keramični krožnik za mačke Kitty je posodica v obliki muce, v kateri lahko svojemu ljubljenčku postrežete manjši obrok – primerno je za mokro mačjo hrano.

  • Keramična posoda za mačke je na voljo z motivom muce v sivi barvi.
  • Posoda je glazirana in ima narisan mačji obraz s smrčkom v obliki srčka.
  • Krožnik za muce lahko pomivamo ročno ali v pomivalnem stroju.
  • Krožnik za mačke je primeren za manjše porcije mačje hrane.
  • Mačji krožniček je na voljo v dimenzijah: po dolžini meri 14 cm, po širini meri 14,5 cm.

Keramične posode za mačke

Keramična posoda v obliki mačke je le ena od posod za mačke ali manjše pse, ki jih lahko izbirate za svoje domače živali. V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih posod za mačke in pse, v najrazličnejših barvah in iz različnih materialov. Najdete jih v kategoriji Posode za pse ali v kategoriji Posode za mačke, kjer so zbrani najosnovnejši izdelki za skrbnike psov in mačk.

Vse izdelke za male živali si lahko ogledate tudi v poslovalnicah naših fizičnih trgovin po Sloveniji. Ker je včasih pomembno, da izdelek primemo v roke in si ga ogledamo od blizu. Obiščite naše trgovine ZOO Slonček. Prijazno osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vaše hišne ljubljenčke. Vabljeni!

Vabimo vas še na naš spletni blog – živalski blog, na katerem pišemo o živalskih vsebinah. Podajamo nasvete in obveščamo o novostih v naši spletni trgovini za male živali.

80544

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Keramični krožnik za mačke Kitty”