Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Kotni praskalnik za muce za vogal stene

Na zalogi

Vogalni praskalnik za mačke za na steno z merami: višina 49 in širina 23 cm.

Original price was: 19,99€.Current price is: 18,99€.

3 na zalogi

Kerbl

Opis

Kotni praskalnik za mačke je poseben mačji praskalnik, ki spada med osnovno opremo za mačke.

  • Vogalni mačji praskalnik postavimo na rob stene.
  • Praskalnik za muce je velikosti: višina 49 in širina 23 cm (obe stranici skupaj).

Kotni praskalnik za mačke je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom. Mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

83229 1599

Dodatne informacije

Teža 0,6000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kotni praskalnik za muce za vogal stene”