Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mačji praskalnik Safari – 60 cm

Na zalogi

Praskalnik za muce Safari je 60 cm visoko mačje drevo z miško v rjavi barvi za brezskrbno mačjo igro in brušenje krempljev.

39,99

2 na zalogi

Kerbl

Opis

Mačji praskalnik Safari je mačje drevo za igro ali počitek.

  • Osnovna ploskev praskalnika meri 38 x 38 cm.
  • Mačja postelja je premera 30 cm.
  • Praskalnik je visok 60 cm.
  • Mačji praskalnik ima dva podstavka: okroglega, na katerega je pritrjena miška za igro, in ukrivljenega.
  • Praskalnik za mačke ima tunel, prevlečen s trpežno tkanino.
  • Dva stebra praskalnika premera 7 cm sta oblečena z vrvjo iz sisala. Služita za brušenje krempljev.
  • Praskalnik je temno rjav v kombinaciji s svetlo rjavo barvo.

Mačji praskalnik Safari je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

82529

Dodatne informacije

Teža 3,5000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mačji praskalnik Safari – 60 cm”