Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mačji praskalnik z votlino in ležiščem Jade Darklight – 96 cm

Na zalogi

Mačji praskalnik z votlino in večjim ležiščem Jade Darklight je moderno mačje drevo v sivo-beli barvi za brušenje krempljev mačk, višina 96 cm.

69,99

2 na zalogi

Kerbl

Opis

Mačji praskalnik z votlino in ležiščem Jade Darklight je moderno mačje drevo v sivo-beli barvni kombinaciji za brušenje krempljev mačk.

  • Osnovna ploskev praskalnika meri: 70 x 35 cm.
  • Mačji praskalnik ima votlino za počitek, premer 32 cm.
  • Višina modernega praskalnika je 96 cm.
  • Debelina stebrov s sisalom je Ø 8 cm.
  • Moderen praskalnik ima večjo ploskev nad votlino, ki je lahko mačje ležišče.
  • Na višje okroglo ležišče je pritrjena bela kroglica za mačjo igro.

Mačji praskalnik z votlino in ležiščem Jade Darklight je na voljo v sivo-beli barvni kombinaciji.

Mačji praskalnik

Predstavljeni praskalnik za muce je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

84460 ct8499

Dodatne informacije

Teža 3,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mačji praskalnik z votlino in ležiščem Jade Darklight – 96 cm”