Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mačji praskalnik za vrata v obliki miške s perjem

Na zalogi

Mačji praskalnik za vrata s površino iz sisala v obliki miške z vrvico za obešanje in repkom iz perja je odlična rešitev za lastnike mačk, ki praskajo vrata.

10,99

5 na zalogi

Kerbl

Opis

Mačji praskalnik za vrata v obliki miške z repkom iz perja je priročen praskalnik za mačke, ki ga lahko obesite na kljuko vrat.

  • Mačji praskalnik ima praskalno površino iz sisala.
  • Praskalnik za muce je izdelan v obliki miške, ki ima repek iz perja – interaktiven praskalnik.
  • Mini mačje drevo za na vrata ima vrvico za obešanje in repek iz perja za mačjo igro.
  • Praskalnik za kremplje je narejen iz lahkega materiala, je hkrati dovolj robusten.
  • Praskalnik je namenjen brušenju mačjih krempljev – za mačke, ki rade praskajo vrata.
  • Praskalnik za mačke, ki ga obesimo na kljuko vrat, ima mere: dolžina 66 cm in širina 25 cm.

Mačji praskalnik za vrata v obliki miške je poseben mačji praskalnik iz naše ponudbe. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po brušenju krempljev, zato jim priskrbite praskalnik. Mačja potreba po praskanju je naravna, saj s pomočjo praskanja odluščijo zgornjo roževinasto plast mačjih krempljev. Če doma nimajo mačjega praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo. Torej praskajo kavče, umetelno leseno pohištvo, talne preproge, tudi podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, ob sprejemu mačke v vaš dom priskrbite mačje drevo. Da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno.

81627

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mačji praskalnik za vrata v obliki miške s perjem”