Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Moden praskalnik za mačke Rubin – 94 cm

Na zalogi

Moden praskalnik za mačke Rubin je mačje drevo v sivo-rdeči barvni kombinaciji. Mere praskalnika za muce so: dolžina 58 cm, širina 29 cm, višina 94 cm.

74,99

1 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Moden praskalnik za mačke Rubin je mačje drevo v sivo-rdeči barvni kombinaciji za brušenje krempljev mačk.

  • Mere praskalnika so: dolžina 58 cm in širina 29 cm.
  • Mačji praskalnik ima dva ‘tunela’ za počitek.
  • Višina modernega praskalnika je 94 cm.
  • Debelina stebrov s sisalom je Ø 8 cm.
  • Moderen praskalnik ima mačji ležišči, ki imata mehko blazino.
  • Blazini za muce je mogoče poljubno obračati – blazina za mačke je na eni strani rdeče barve, na drugi strani pa rjave barve.

Moden praskalnik za mačke Rubin je na voljo v sivo-rdeči barvni kombinaciji.

Praskalnik za mačke

Praskalnik za muce Rubin je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

81512

Dodatne informacije

Teža 3,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Moden praskalnik za mačke Rubin – 94 cm”