Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Praskalnik s stebrom Opal Ultra – 80 cm

Na zalogi

Mačji praskalnik Opal Ultra je mačje drevo s širokim stebrom za brušenje krempljev višine 80 cm in sive barve.

55,78

2 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Praskalnik s stebrom za mačke Opal Ultra je osnovno mačje drevo s širokim stebrom za brušenje krempljev.

  • Mačji praskalnik ima osnovno ploskev velikosti 58 x 58 cm.
  • Višina praskalnika je 80 cm.
  • Steber z vrvjo iz sisala je premera 22 cm.
  • Mačje drevo je na voljo v sivi barvi.

Močni praskalniki za mačke

Praskalnik s stebrom širokega premera Opal Ultra je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Zakaj mačka brusi kremplje?

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

Dodatne informacije

Teža 2,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Praskalnik s stebrom Opal Ultra – 80 cm”