Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Praskalnik za mačke Moon – 62 cm

Na zalogi

Praskalnik za mačke Moon je 62 cm visoko mačje drevo v črno-sivi barvni kombinaciji za brušenje krempljev mačk s tunelom, in dvojnim ležiščem ter miško.

47,99

1 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Praskalnik za mačke Moon je mačje drevo v črno-sivi barvni kombinaciji za brušenje krempljev mačk.

  • Velikost osnovne plošče je 45 x 35 x 2 cm.
  • Velikost tunela za mačke je: premer 20 cm x 30 cm dolžine.
  • Višina praskalnika je 62 cm.
  • Debelina stebrov s sisalom je Ø 7 cm.
  • Mačji ležišči sta velikosti 34 x 24 cm in okroglo premera 30 cm.
  • Na višjem ležišču mačjega praskalnika je s spodnje strani pritrjena bela miška za mačjo igro.

Praskalnik za mačke Moon je na voljo v sivo-črni barvni kombinaciji.

Trgovina za mačke – mačji praskalniki

Praskalnik za muce je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

81597

Dodatne informacije

Teža 3,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Praskalnik za mačke Moon – 62 cm”