Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Praskalnik za mačko v obliki gobice Funghi – 42 cm

Na zalogi

Mačji praskalnik višine 42 cm v obliki gobe Funghi je mačje drevo v sivo-beli barvi z žogico na vrvi za mačjo igro.

17,50

8 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Praskalnik za mačko v obliki gobice Funghi je mačje drevo v sivo-beli barvni kombinaciji za brušenje krempljev mačk.

Praskalnik za mačko v obliki gobice

  • Velikost osnovne plošče je premera 30 cm.
  • Osnovna ploskev praskalnika je prekrita s tapetniškim blagom.
  • Višina praskalnika je 42 cm.
  • Debelina stebra s sisalom je Ø 5,5 cm.
  • Iz mačjega praskalnika visi kroglica – žogica na vrvici za mačjo igro.

Praskalnik za mačko v obliki gobice in mačja drevesa

Praskalnik za mačko v obliki gobe je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Zakaj mačke praskajo in zakaj potrebujejo praskalnik?

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

Kako odpraviti neprimerno mačje vedenje?

Če imate doma mačko, ki se neprimerno vede, vas bo morda zanimalo, kako s prevzgojo odpraviti neprimerno mačje vedenje. Zakaj do njega pride, kakšno vedenje je za mačko neprimerno, kdaj se mačka neprimerno vede in kako lahko to spremenite z majhnimi spremembami v njenem vsakdanu!

81626

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Praskalnik za mačko v obliki gobice Funghi – 42 cm”