Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Praskalnik za mucke Monaco – 103 cm – različne barve

Na zalogi

Praskalnik za mačke Monaco Munich z majhno mačjo votlino in dvema ploščadima za igro ali počitek. Dimenzije praskalnika so 35 x 35 x 103 cm; na voljo v različnih barvah.

41,99

Šifra: Ni na voljo Kategoriji: , Oznaki: ,
Croci

Opis

Praskalnik za mucke Monaco je mačje drevo za brušenje mačjih krempljev. Praskalnik z majhno mačjo votlino, v katero se mačka lahko skrije, ima še dve ploščadi za počitek.

Kakšen je praskalnik za mačko?

  • Mačji praskalnik Monaco Munich ima visoko palico, ki je prevlečena s sisalom – mački omogoča, da se dobro pretegne in nabrusi kremplje.
  • Mačje drevo ima na dnu votlino z ovalnim vhodom, ki je oblečena v mehak pliš, ponuja udobno posteljo za počitek mačk.
  • Dve polici na praskalniku za mačke spodbujata mačjo igro in zadovoljita njen nagon za plezanje in skakanje.
  • Dimenzije praskalnika so 35 x 35 x 103 cm.
  • Praskalnik za mačke je na voljo v črni, rjavi ali modri barvi.

Trgovina za mačke in mačja drevesa

Praskalnik za mucke je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke boste našli tudi v naših poslovalnicah trgovin za male živali ZOO Slonček. Vabljeni na obisk, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Zakaj mačke praskajo in zakaj mačka potrebuje praskalnik?

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo. Zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

Kako odpraviti neprimerno mačje vedenje?

Če imate doma mačko, ki se neprimerno vede, vas bo morda zanimalo, kako s prevzgojo odpraviti neprimerno mačje vedenje. Zakaj do njega pride, kakšno vedenje je za mačko neprimerno, kdaj se mačka neprimerno vede in kako lahko to spremenite z majhnimi spremembami v njenem vsakdanu!

C6020607 / C6020852 / C6020853

Dodatne informacije

Barva

Črna, Modra, Rjava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Praskalnik za mucke Monaco – 103 cm – različne barve”