Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Praskalnik za mucke Onyx – 107 cm

Na zalogi

Mačji praskalnik Onyx je razgibano mačje drevo višine 107 cm z dvema okroglima votlinama in stolpi iz sisala za plezanje. Na vrhu mačjega drevesa je žogica. Na voljo v črno-beli barvni kombinaciji.

75,99

1 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Praskalnik za mucke Onyx je razgibano mačje drevo. Vaši mački ponuja nešteto možnosti za zabavo, brezskrbno igro in umirjen počitek.

  • Mačji praskalnik ima osnovno ploskev velikosti 38 x 38 cm, debeline 2,5 cm.
  • Višina praskalnika je 107 cm.
  • Praskalnik ima dve okrogli mačji votlini premera 30 cm, eno nad drugo.
  • Na praskalniku so stolpi iz sisala za plezanje.
  • Na vrhu je pritrjena žogica za mačjo igro.
  • Stebri so prevlečeni z vrvjo iz sisala in so premera 7 cm.
  • Mačje drevo je na voljo v črno-beli barvni kombinaciji.

Mačji praskalniki za moderen dom

Praskalnik za mucke Onyx je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

81507

Dodatne informacije

Teža 3,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Praskalnik za mucke Onyx – 107 cm”