Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Praskalnik za obešanje

Na zalogi

Mačji praskalnik za vrata ali druge površine, ki omogočajo obešanje, ima površino iz sisala in mehkega pliša v obliki valja z vrvico za obešanje in žogico; je odlična rešitev za lastnike mačk, ki praskajo vrata ali pohištvo.

11,99

4 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Praskalnik za obešanje na vrata ali pohištvo s sisalom in plišem je priročen praskalnik za mačke, ki ga lahko obesite na kljuko vrat ali kamorkoli na steno, pohištvo …

  • Mačji praskalnik Soft ima praskalno površino iz sisala kombinirano z mehkim plišem (100% poliester).
  • Praskalnik za muce je izdelan v obliki valja – polnjen je s poliestrskim plišem.
  • Praskalnik za obesit ima žogico iz pliša – interaktiven praskalnik.
  • Mini mačje drevo za na vrata ima vrvico za obešanje in kroglico za igro.
  • Praskalnik za kremplje je narejen iz lahkega materiala, je hkrati dovolj robusten.
  • Praskalnik za vrata je namenjen brušenju mačjih krempljev – za mačke, ki rade praskajo vrata.
  • Praskalnik za mačke, ki ga obesimo, je dolžine 54 cm.

Mačji praskalnik za vrata v obliki valja je poseben mačji praskalnik iz naše ponudbe. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po brušenju krempljev, zato jim priskrbite praskalnik. Mačja potreba po praskanju je naravna, saj s pomočjo praskanja odluščijo zgornjo roževinasto plast mačjih krempljev. Če doma nimajo mačjega praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo. Torej praskajo kavče, umetelno leseno pohištvo, talne preproge, tudi podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, ob sprejemu mačke v vaš dom priskrbite mačje drevo. Da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno.

84442

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Praskalnik za obešanje”