Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Rjav praskalnik za muce Saphir – 70 cm

Na zalogi

Praskalnik za muce Saphir je 70 cm visoko mačje drevo za brušenje mačjih krempljev z votlino, dvema ploskvama za počitek mačke in mačjo žogico za igro na voljo v rjavo-bež barvi.

42,99

2 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Rjav praskalnik za mačke Saphir je mačje drevo za brušenje krempljev mačk.

  • Velikost osnovne plošče je 44 x 33 cm.
  • Velikost votline je 33 x 33 x 22 cm.
  • Višina praskalnika je 70 cm.
  • Debelina dveh stebrov s sisalom je Ø 8 cm.
  • Na višjem ležišču mačjega praskalnika je s spodnje strani pritrjena žogica za mačjo igro.

Praskalnik za mačke Saphir je na voljo v rjavo-bež barvni kombinaciji.

Praskalniki za muce

Rjav praskalnik za muce Saphir je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom, mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

82510

Dodatne informacije

Teža 3,0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rjav praskalnik za muce Saphir – 70 cm”