Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Stenski praskalnik za muce Sisal Maxi

Na zalogi

Praskalnik za muce Sisal Maxi je mačje drevo v obliki deske, ki ga lahko postavimo na tla ali pritrdimo na steno. Je dolžine 70 cm in širine 17 cm.

16,99

13 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Stenski praskalnik za muce Sisal Maxi je stensko mačje drevo v obliki deske.

  • Praskalnik za mačke varuje pohištvo in preproge pred mačjo naravno potrebo po praskanju.
  • Praskalnik v obliki deske lahko postavimo na tla ali pritrdimo na steno.
  • Mačji praskalnik je dolžine 70 cm in širine 17 cm.

Stenski praskalnik za mačke

Stenski praskalnik Sisal Maxi je le eden od praskalnikov za mačke iz naše bogate ponudbe mačjih dreves. Še več praskalnikov iz kolekcije kvalitetnih mačjih dreves si lahko ogledate v kategoriji Praskalniki za mačke. Veliko praskalnikov za vaše mačke pa imamo na voljo tudi v naših poslovalnicah trgovin ZOO Slonček. Vabljeni na obisk v naše trgovine, kjer vam bo naše prijazno osebje z veseljem svetovalo pri nakupu izdelkov za vaše mačke.

Zakaj mačka praska?

Mačke imajo naravno potrebo po praskanju, s čimer odluščijo zgornjo roževinasto plast krempljev. V kolikor na voljo nimajo praskalnika, lahko poškodujejo pohištvo in notranjo opremo, zato ni redko, da lastniki mačk tožijo o tem, kako jim mačje ljubljenke praskajo kavče, leseno pohištvo, preproge, podboje vrat in drugo notranjo opremo. Da bi se temu izognili, mački že ob prihodu v vaš dom priskrbite praskalnik, da se bo nanj navadila in vaše pohištvo bo ostalo nedotaknjeno. Praskalnik je lahko majhen ali velik, nizek ali visok, samostoječ ali stenski, klasičen ali oblikovalski … Vse to so lastnosti, ki so pomembne lastnikom. Mačkam pa je pomembno, da praskalnik zadovolji njihove osnovne potrebe po praskanju, počitku in igranju.

84548

Dodatne informacije

Teža 1.0000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Stenski praskalnik za muce Sisal Maxi”