Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

GimCat GrasBits kroglice za mačke

Na zalogi

GimCat GrasBits kroglice za mačke so priboljšek za mačke s slastno travo – so slastnega okusa in spodbujajo mačke k igri, pakirano v vrečki po 50g.

2,99

7 na zalogi

Zoo Slonček

Opis

GimCat GrasBits kroglice za mačke je prehranski priboljšek za mačke.

  • GimCat Gras Bits so priboljšek za mačke s slastno travo.
  • Kroglice mačje trave so narejene iz najboljših sestavin in so brez dodanega sladkorja.
  • Mačke obožujejo te majhne Gras Bits kroglice, ker so slastnega okusa.
  • Kroglice stimulirajo mačke k igri in ji nudijo popoln užitek in zabavo.
  • Kroglice s travo za mačke so pakirane v vrečki – 50 g.

Travne kroglice za mačke so le eden od priboljškov za mačke. Še več mačjih priboljškov smo za vaše mačje ljubljenčke zbrali v posebni kategoriji Priboljški za mačke., ki je uvrščena v večjo kategorijo Hrana za mačke. V podkategoriji so zbrane najrazličnejše poslastice za muce. Da bodo vaše mačke veselo predle. Priboljški za izbirčne muce so na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah – v trgovinah za male živali ZOO Slonček. Vabljeni, da nas obiščete. V ponudbi si boste lahko ogledali tudi kakovostno mačjo hrano in izredno kvalitetno opremo za mačke.

Kako izbrati pravo poslastico za mačko?
Prigrizki za mačke so izredno raznoliki, saj so mačke izredno izbirčne, ko gre za hrano ali njihove priboljške. Nekatere mačke imajo rade okus piščančka, drugim bolj dišijo ribe. Zato je zelo pomembno, da svojo mačko zelo dobro poznate. Tako boste takoj vedeli, kakšen priboljšek ji bo teknil in katerega bo zavrnila. Mačke so namreč izredno samosvoje, tudi ko gre za izbiro mačje hrane in mačjih priboljškov.

Dodatne informacije

Teža 0,05 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GimCat GrasBits kroglice za mačke”