Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Mehke blazinice za mačke Yums

Na zalogi

Okusne blazinice za mačke Yums so mehke poslastice za mačke v obliki blazinic (vrečka poslastic po 40 g). Na voljo različni okusi:

  • mačja poslastica za mačke z jetri,
  • poslastica s piščancem in mačjo travo,
  • priboljšek za mačke s sirom,
  • mačji priboljšek z lososom.

1,6914,31

Vitakraft

Opis

Mehke blazinice za mačke Yums so okusne in mehke poslastice za mačke v obliki blazinic.

  • Mehke blazinice za mačke Vitakraft Cat Yums so mačkam zanimive zaradi močnega vonja – proizvedene po edinstvenem postopku.
  • Mesni grižljaj brez dodanega sladkorja, soje in žitaric.
  • Dopolnilna hrana za mačke v obliki slastnih mehkih poslastic je pakirana v vrečko po 40 g.
  • Priporočilo za dnevno količino – hranjenje: Največ 5 kosov na dan.
  • Hranite na hladnem in suhem mestu.

Cat Yums jetra

Poslastica za mačke z jetri – sestava: meso in mesni stranski proizvodi 72,7% (jetra 24%, jetrna klobasa 1%), rastlinski stranski prizvodi, zelenjava, ekstrakti rastlinskih beljakovin, kvas, minerali. Tehnološki dodatki: barvila, antioksidanti in konzervansi.
Analitična sestava: delež vlage 38 %, surove beljakovine 24%, surove maščobe 12%, surove vlaknine 1,5%, surovi pepel 6,5%.

Cat Yums perutnina in mačja trava

Mačja poslastica s piščancem in mačjo travo – sestava: meso in mesni stranski proizvodi 71,3% (piščanec 43,90%), rastlinski stranski prizvodi, zelenjava, ekstrakti rastlinskih beljakovin, kvas, minerali, inulin 1,1%, mačja trava. Tehnološki dodatki: antioksidanti in konzervansi. Dodatki: 445mg Taurin.
Analitična sestava: delež vlage 38 %, surove beljakovine 24%, surove maščobe 12%, surove vlaknine 1,5%, surovi pepel 6,5%.

Cat Yums sir

Priboljšek za mačke s sirom – sestava: meso in živalski stranski proizvodi 73,9 % (perutnina), zelenjava, rastlinski stranski proizvodi, mleko in mlečni izdelki (sir v prahu 1,4 % ustreza 3,2 % svežega sira), kvas, minerali.
Analitična sestava: beljakovine 22 %, vsebnost maščobe 12 %, surove vlaknine 1,5 %, surovi pepel 7,5 %, vlažnost 38 %. Dodatki/kg: 3a370 tavrin 445,00 mg, antioksidanti in konzervansi, barvila.

Cat Yums losos

Mačji priboljšek z lososom – sestava: mesni in živalski derivati 71,2%, zelenjava, ekstrakt rastlinskih beljakovin, riba in ribji derivati (losos 2,5%), kvas, minerali, rastlinski derivati, semena 0,39%.
Analitična sestava: vlažnost 38 %, surove beljakovine 24 %, surove maščobe 12 %, surove vlaknine 1,5 %, surovi pepel 6,5 %. Dodatki: antioksidanti, vsebuje barvila in konzervanse.

Mehke blazinice za mačke Yums Vitakraft so le eden od priboljškov za mačke. Še več mačjih priboljškov smo za vaše mačje ljubljenčke zbrali v posebni kategoriji Priboljški za mačke. V ponudbi je tudi kvalitetna hrana za mačke. V podkategoriji so zbrane najrazličnejše poslastice za muce. Da bodo vaše mačke veselo predle. Priboljški za izbirčne muce so na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah – v trgovinah za male živali ZOO Slonček. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi ljubljenčki. V ponudbi si boste lahko ogledali tudi kakovostno mačjo hrano in izredno kvalitetno opremo za mačke.

Kako izbrati pravo poslastico za mačko? Prigrizki za mačke so izredno raznoliki, saj so mačke izredno izbirčne, ko gre za hrano ali priboljške. Nekatere mačke imajo rade okus piščančka, drugim bolj dišijo ribe. Zato je zelo pomembno, da svojo mačko zelo dobro poznate. Tako boste takoj vedeli, kakšen priboljšek ji bo teknil in katerega bo zavrnila. Mačke so namreč izredno samosvoje, tudi ko gre za izbiro mačje hrane in mačjih priboljškov.

Dodatne informacije

Okus

Yums jetra, Yums perutnina in mačja trava, Yums sir, Yums losos

Pakiranje

1x40g, PAKET 9x40g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mehke blazinice za mačke Yums”