Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Eko pasja igrača – morski konjiček Marie

Na zalogi

Ekološka igrača za pse – morski konjiček Marie je izdelana iz recikliranih PET plastenk in je zahvaljujoč premišljenemu procesu proizvodnje zelo vzdržljiva.

7,99

6 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Eko pasja igrača – morski konjiček Marie je ekološka igrača za pse, ki je bila izdelana z namenom, da se ohranja okolje.

  • S pasjimi igračami serije Marie ne kupujete samo igrače za svojega psa, temveč ščitite tudi okolje!
  • Igrača za psa ima polnilo, ki je 100 % narejeno iz recikliranih PET plastenk.
    • Prevleka iz 50 % recikliranih PET plastenk in 50 % poliestra.
    • Polnilo iz 100 % recikliranih PET plastenk je zelo vzdržljivo.

Ekološka igrača za pse

Zelo robustna igrača za psa je zahvaljujoč premišljenemu procesu proizvodnje zelo vzdržljiva.

  • Igrača za pse je izdelana iz recikliranih materialov!
  • Pasje igrače naj bodo izbrane premišljeno!
  • Pasja igrača ima vpliv na okolje!
  • Igrača za razigrane pse v obliki morskega konjička je dolžine 31 cm in širine 15 cm.

Trgovina za pse in pasje igrače

Igrača za kužka in druge pasje igrače v spletni trgovini za male živali smo objavili v kategoriji izdelkov Psi in so skupaj zbrane pod zavihkom Igrače za pse.

Pasje igrače so zelo pomembna oprema za vse razigrane kužke in njihove lastnike. Zato je v naši ponudbi veliko različnih pasjih igrač za pse različnih velikosti. Psi imajo še posebej radi igrače s poslasticami. Gumijaste igrače, ki med igro poskrbijo za čiščenje pasjih zob, pa so za vse lastnike psov na seznamu priljubljenih pasjih igračk. Številne pasje igrače iz naše ponudbe so iz materialov, ki so primerni tudi za pasjo igro v vodi.

Še veliko izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

V kolikor vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

80743

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Eko pasja igrača – morski konjiček Marie”