Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kokoš iz lateksa za pse – različne velikosti

Na zalogi

Pasja igrača za pse vseh pasem – kokoš iz lateksa s pisko, 23 cm ali 40 cm dolžine.

6,4911,49

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Kokoš iz lateksa je pasja igrača za pse vseh pasem – kokoš iz lateksa s piskajočim zvokom.

  • Piskajoča igrača za pse je izdelana iz lateksa.
  • Pasja igrača je na voljo v dveh velikostih: 23 cm ali 40 cm dolžine.

Kokoš iz lateksa je le ena od igrač v naboru pasjih igrač iz lateksa. Druge pasje igrače naši v spletni trgovini za male živali smo objavili v kategoriji izdelkov Psi in so skupaj zbrane pod zavihkom Igrače za pse.

Pasje igrače so zelo pomembna oprema za vse razigrane kužke in njihove lastnike. Zato je v naši ponudbi veliko različnih pasjih igrač za pse različnih velikosti. Psi imajo še posebej radi igrače s poslasticami. Gumijaste igrače, ki med igro poskrbijo za čiščenje pasjih zob, pa so za vse lastnike psov na seznamu priljubljenih pasjih igračk. Številne pasje igrače iz naše ponudbe so iz materialov, ki so primerni tudi za pasjo igro v vodi.

Še veliko izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

V kolikor vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

83479 / 83480

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg
Dolžina igrače

23 cm, 40 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kokoš iz lateksa za pse – različne velikosti”