Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Miselna igrača za psa – plošča za skrivanje priboljškov

Na zalogi

Igralna pasja plošča s pokrovčki je odlična pasja igrača za miselno zaposlitev psa in urjenje pasjega spomina. V proste luknjice se skrijejo pasji priboljški. Naloga psa je, da jih poišče in se pri tem zabava.

17,99

2 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Miselna igrača za psa Thinking and Learning Toy Cake je odlična za miselno zaposlitev za vašega psa. Igrače za skrivanje priboljškov so odlične za urjenje pasjega spomina. V proste luknjice se lahko skrijejo pasji priboljški. Naloga psa je, da jih poišče in se pri tem zabava.

Miselna igrača za psa – igralna plošča s pokrovčki

 • Miselna igra za pse je izdelana iz robustnega lesa (MDF lesena plošča) z barvano površino – barvna osnova sive barve ter rumeni in zeleni pokrovčki.
 • Mentalna igrača za psa ima skrivne predele za pasje priboljške – ima 3 pokrove za dviganje in 2 drsni površini, ki jih pes lahko premakne s smrčkom.
 • Pasja igrača iz kategorije ‘mentalne igrače za pse’ je izdelana tako, da ne drsi po prostoru – to omogoča nedrseča podloga na spodnji strani pasje igrače.
 • Težavnostna stopnja pasje miselne igrače: enostavna!
 • Mentalne vaje so primerne za vsakega psa ne glede na starost – zato le ponudite psu katero od miselnih igračk.

Zakaj pes potrebuje igrače za miselne vaje?

 • Interaktivne pasje igrače pri psih spodbujajo razmišljanje.
 • Mentalne igrače pri psih razvijajo inteligenco.
 • Igrače za miselne izzive psom krajšajo prosti čas in preprečujejo destruktivno vedenje psa.
 • Miselne igrače so odlična zaposlitev psa v primeru slabega vremena ali ko s psom ne morete na daljši sprehod.
 • Iskanje priboljškov je za psa zabavno, saj ga na koncu vedno čaka slastna nagrada.
 • Animacijska plošča za pse je primerna za pse v vseh starostnih obdobjih.

Trgovina za pse in pasje igrače

Miselna plošča za psa in druge miselne igrače iz naše ponudbe so na voljo v spletni trgovini za male živali. Objavili smo jih v kategoriji izdelkov Psi in so skupaj zbrane pod zavihkom Igrače za pse.

Pasje igrače so zelo pomembna oprema za vse razigrane kužke in njihove lastnike. Zato je v naši ponudbi veliko različnih pasjih igrač za pse različnih velikosti. Psi imajo še posebej radi igrače s poslasticami. Gumijaste igrače, ki med igro poskrbijo za čiščenje pasjih zob, pa so za vse lastnike psov na seznamu priljubljenih pasjih igračk. Številne pasje igrače iz naše ponudbe so iz materialov, ki so primerni tudi za pasjo igro v vodi. Še veliko izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

V kolikor vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

80815

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Miselna igrača za psa – plošča za skrivanje priboljškov”