Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Monster mix igračk za pse iz lateksa – igrača presenečenja

Na zalogi

Monster mix igračk za pse iz lateksa s piskajočim elementom – navedena cena za 1 kos! Na voljo je več oblik malih simpatičnih pošasti za pse iz lateksa s piskajočim zvokom. Pri nakupu je izbira pasje igrače naključna!

5,99

6 na zalogi

Croci

Opis

Monster mix igračk za pse iz lateksa so pasje igrače presenečenja – male pisane pošasti za kužke. Pasja igrača za pse vseh manjših pasem – na voljo je veliko različnih oblik (pošasti) igračk za pse iz lateksa s pisko velikosti 12 x 15 cm v različnih barvah – modra, rdeča ipd.

Pri nakupu je izbira piskajoče pasje igrače naključna!

Igrače za male pse iz lateksa so na voljo v naših trgovinah. Druge pasje igrače naši v spletni trgovini za male živali smo objavili v kategoriji izdelkov Psi in so skupaj zbrane pod zavihkom Igrače za pse.

Pasje igrače so zelo pomembna oprema za vse razigrane kužke in njihove lastnike. Zato je v naši ponudbi veliko različnih pasjih igrač za pse različnih velikosti. Psi imajo še posebej radi igrače s poslasticami. Gumijaste igrače, ki med igro poskrbijo za čiščenje pasjih zob, pa so za vse lastnike psov na seznamu priljubljenih pasjih igračk. Številne pasje igrače iz naše ponudbe so iz materialov, ki so primerni tudi za pasjo igro v vodi.

Še veliko izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

V kolikor vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

C6198849

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Monster mix igračk za pse iz lateksa – igrača presenečenja”