Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Snuffle mat za pse in mačke – sončnica

Na zalogi

Snuffle preproga za pse ali mačke je igrača, ki uri voh. Igralna preproga za ljubljenčke je iz trakov filca, med katere se skrije priboljške.

17,9921,99

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Snuffle mat za pse (ali mačke) je igrača za pse, ki uri pasji voh. Igralna snuffle preproga za hišne ljubljenčke je izdelana iz trakov filca, med katere se skrije pasje priboljške (ali priboljške za mačke). Naloga psa oziroma mačka je, da poišče priboljške in se pri tem zabava in utrudi.

Snuffle mat za pse – igralna preproga iz filca

 • ‘Dog snuffle mat’ je šnofka – pasja igrača za iskanje priboljškov – pasja preproga za snuffle ima številne trakove, ki jih lahko med seboj tudi zavežemo – za povečanje težavnosti iskanja.
 • Pasji tepih za iskanje pasjih poslastic je primeren za pse in mačke.
 • Snuffle preproga se položi na tla – oblikovana je za dolgotrajno igro psa in urjenje koncentracije.
 • Miselna igrača se lahko pospravi tudi v primeru, ko pes še ni našel vseh poslastic – enostavno jo zvijemo, saj je filc mehak material.
 • Preproga za snuffle lahko psu pomaga pri odvajanju od prehitrega prehranjevanja oziroma pomaga umiriti hlastanje za pasjimi briketi.
 • Igrača za pse je odlična za urjenje pasje koncentracije.
 • Snuffle podloga v obliki sončnice je na voljo v dveh velikostih:
  • Mala za male pse – premer 40 cm.
  • Velika za srednje velike in velike pse – premer 60 cm.
 • Pasja preproga za šnofanje je izdelana iz trakov iz filca (material: 100% poliester).
 • Dolžina posameznega traku filca je približno 8 cm in širina približno 2,5 cm.
 • Domače urjenje psa za zaznavo vonjav s pomočjo preproge, v katero skrijemo njegove priljubljene priboljške.
 • Odlična igrača, ki bo vašega psa ali mačko zamotila tudi v času potovanja.

Preproga za snuffle – kaj to je?

Snuffle preproga za pse pomaga skozi igro uriti pasji voh. Pasja preproga je namenjena iskanju priboljškov z vohanjem. Pasja igrača bo krepila in razvijala pasji voh. Omogočite psu zabavo s pomočjo igre iskanja pasjih nagradic.

4 odlični razlogi za igro s pasjo preprogo snuffle mat

 1. Urjenje pasjega voha: Z igro snuffle se zadovolji potreba psa po iskanju preko njegovega najbolj razvitega čutila – vonja. S pomočjo preprog se poveča zavedanje vonjanja s pomočjo pasjega smrčka in tudi vonjav, ki jih pes vonja v svoji okolici.
 2. Miselna igrača za psa: Ta igrača psu pomaga razmišljati in razvijati svoj voh ter ohranja nagonsko potrebo po iskanju hrane, ki je psom prirojena še iz časov, ko niso bili udomačeni.
 3. Primerna pasja igrača za slabo vreme: Igrača za psa je idealna za dneve, ko s psom ne morete na daljši sprehod v naravo, a ga morate kljub temu nekako zamotiti v domačem okolju. Pes bo svojo odvečno energijo osredotočil na iskanje in zato ne bo imel potrebe po destruktivnem vedenju. Iskanje priboljškov je za psa zabavno, saj ga na koncu čaka nagrada.
 4. Igrača za vse pse – ne glede na starost in telesno pripravljenost: Takšna animacija je primerna za pse v vseh starostnih obdobjih. Preproga za psa je primerna igrača za starejše pse, ki nimajo veliko energije za gibanje, so pa še vedno pripravljeni na igranje.

Trgovina za pse in pasje igrače

Snuffle preproga za pse je le ena od odličnih pasjih igrač iz naše ponudbe. Druge pasje igrače naši v spletni trgovini za male živali smo objavili v kategoriji izdelkov Psi in so skupaj zbrane pod zavihkom Igrače za pse.

Pasje igrače so zelo pomembna oprema za vse razigrane kužke in njihove lastnike. Zato je v naši ponudbi veliko različnih pasjih igrač za pse različnih velikosti. Psi imajo še posebej radi igrače s poslasticami. Gumijaste igrače, ki med igro poskrbijo za čiščenje pasjih zob, pa so za vse lastnike psov na seznamu priljubljenih pasjih igračk. Številne pasje igrače iz naše ponudbe so iz materialov, ki so primerni tudi za pasjo igro v vodi. Še veliko izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

V kolikor vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

80747 / 80748

Dodatne informacije

Velikost

Mala – premer 40 cm, Velika – premer 60 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Snuffle mat za pse in mačke – sončnica”