Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Utripajoča gumijasta žogica z bodicami – ježek 5 cm – igrača presenečenja

Na zalogi

Utripajoč gumijast ježek premera 5 cm je žogica za mačke in pse, ki oddaja utripajočo svetlobo, ko se odbije od tal. Na voljo so različne barve. Pri nakupu je izbira barve žogice naključna!

4,50

Croci

Opis

Utripajoča gumijasta žogica z bodicami – ježek premera 5 cm je žogica za mačke in manjše pse, ki oddaja utripajočo svetlobo, ko se odbije od tal. Na voljo so različne barve – ob nakupu je izbira barve naključna – t.i. igrača presenečenja!

  • Pasja žogica iz gume z bodicami je priljubljena igračka za male živali.
  • Igračka začne utripati, ko se odbije od tal.
  • Igrača za pse vseh pasem je na voljo v kombinaciji različnih živahnih barv:
    • roza žogica,
    • oranžna utripajoča žogica,
    • zelena žogica, ki utripa.

Pri nakupu je izbira žogice za pse naključna!

Pasja žogica iz gume je le ena od igrač iz našega nabora izdelkov za pse in mačke ter ena od igrač presenečenja. Druge pasje igrače in igrače za mačke v naši spletni trgovini za male živali smo objavili v kategoriji izdelkov Psi in so skupaj zbrane pod zavihkom Igrače za pse, za mačke pa pod zavihkom Igrače za mačke.

Pasje igrače so zelo pomembna oprema za vse razigrane kužke in njihove lastnike. Zato je v naši ponudbi veliko različnih pasjih igrač za pse različnih velikosti. Psi imajo še posebej radi igrače s poslasticami. Gumijaste igrače, ki med igro poskrbijo za čiščenje pasjih zob, pa so za vse lastnike psov na seznamu priljubljenih pasjih igračk. Številne pasje igrače iz naše ponudbe so iz materialov, ki so primerni tudi za pasjo igro v vodi.

Še veliko izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

V kolikor vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

C6098542

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Utripajoča gumijasta žogica z bodicami – ježek 5 cm – igrača presenečenja”