Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Žoga za pse s pisanimi tačkami 10 cm

Na zalogi

Žogica s tačkami pisanih barv iz vinila s pisko je premera 10 cm. Igrača za psa je na voljo v različnih barvah – roza, zelena ali modra.

Ob nakupu je barva izbrana naključno!

3,69

Kerbl

Opis

Žoga za pse s pisanimi tačkami: Pasja igrača za pse vseh pasem – žogica s pisanimi tačkami iz vinila s piskajočim zvokom. Ob nakupu je izbrana naključna barva!

Žoga za psa s tačkami

 • Igrača za pse je izdelana iz vinila.
 • Piskajoča žogica za psa je premera 10 cm.
 • Pasja igrača je na voljo v različnih barvah: roza, zelena, modra; vijolična in črna trenutno nista na zalogi.

Žoga za pse s pisanimi tačkami

Žoga za kužke s pisanimi tačkami je le ena od igračk iz naše raznolike ponudbe. Druge pasje igrače naši v spletni trgovini za male živali smo objavili v kategoriji izdelkov Psi in so skupaj zbrane pod zavihkom Igrače za pse.

4 razlogi zakaj so pasje igrače pomembne

 1. Igra je za psa tako pomembna kot pasja hrana, zato je pomembno, da ima pes kvalitetne pasje igračke, ki zadovoljijo njegovo potrebo po igri.
 2. Igranje psu pomaga ohranjati vitalnost telesa skozi vsa življenjska obdobja.
 3. Igra psa mentalno zaposli in poskrbi, da se pes ne dolgočasi in posledično tudi ne počne traparij.
 4. Igranje je za psa pomembno z vidika raznolikosti dejavnosti – zato obstaja toliko različnih pasjih igračk. Pomembno je, da ima pes na voljo
  • igrače za vlečenje,
  • igrače za iskanje,
  • igrače za prinašanje,
  • mentalne igrače za pse in
  • igrače za grizenje ter
  • plišaste igračke za crkljanje.

Pasje igrače so zelo pomembna oprema za vse razigrane kužke in njihove lastnike. Zato je v naši ponudbi veliko različnih pasjih igrač za pse različnih velikosti. Psi imajo še posebej radi igrače s poslasticami. Gumijaste igrače, ki med igro poskrbijo za čiščenje pasjih zob, pa so za vse lastnike psov na seznamu priljubljenih pasjih igračk. Številne pasje igrače iz naše ponudbe so iz materialov, ki so primerni tudi za pasjo igro v vodi.

Še veliko izdelkov za vaše kužke pa lahko vidite v naših fizičnih poslovalnicah po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni na obisk k nam. Vabljeni tudi vaši kužki.

V kolikor vas zanimajo vsebine o psih, pa vabljeni na naš živalski blog, na katerem objavljamo najrazličnejše zgodbe in izkušnje pasjih skrbnikov. obveščamo o novostih iz naše ponudbe in pišemo o zanimivostih iz sveta psov, mačk in drugih malih živali. Vabljeni k prebiranju!

83516

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Žoga za pse s pisanimi tačkami 10 cm”