Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Plastično ležišče za pse in mačke Sleepers

Na zalogi

Plastično ležišče za psa in mačko Sleepers je trpežna plastična pasja postelja s prezračevalnimi odprtinami in proti drsnimi nogami.

14,9954,99

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Plastično ležišče Sleepers je trpežna pasja postelja iz kvalitetne plastike, ki je lahka za vzdrževanje.

Plastično ležišče za psa ali mačko

  • Ležišče za psa ali mačko ima prezračevalne odprtine.
  • Spodnji del plastičnega ležišča ima protizdrsne nogice, ki preprečuje premikanje postelje po prostoru.
  • Ker je plastično ležišče lahko vzdrževati, je primerno tudi za pasje mladiče (puppy) ali mladiče mačk (kitten).

V plastično ležišče le dodate mehko blazino in udobno ležišče za vašega ljubljenčka je pripravljeno za prijeten počitek – v notranjih prostorih ali kot zunanje ležišče za psa.

Ležišče za mladičke in druga oprema za pse

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih ležišč za pse. Našli jih boste v kategoriji Ležišča za pse. Še več izdelkov za pse pa lahko najdete v kategoriji Oprema za pse. Pasje potrebščine si lahko ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega psa. Vabljeni!

Trgovina za pse in nasveti na živalskem blogu

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Svetujemo in obveščamo o novostih iz naše spletne ponudbe ter vam dajemo ideje, kako še dodatno popestriti življenje vašega hišnega ljubljenčka, kako ga razvajati ali učiti lepega vedenja. Vabljeni k prebiranju naših koristnih vsebin, ki vam lahko pridejo prav.

Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti. Naša spletna trgovina je za vas odprta vse dni v letu in 24 ur na dan. Sprehodite se po naših spletnih poličkah in poiščite najprimernejše izdelke za vašega psa. Dobrodošli!

80329 / 80330 / 80331 / 81239 / 81240 / 81241

Dodatne informacije

Teža 1,0000 kg
Velikost ležišča

118 x 80 x 39 cm, 56,5 x 42 x 24 cm, 68 x 49 x 27 cm, 80 x 49 x 32 cm, 88 x 62 x 35 cm, 96 x 68 x 37 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Plastično ležišče za pse in mačke Sleepers”

Morda vam bo prav tako všeč…