Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Čistilni robčki za pse

Na zalogi

Higienski robčki za pse Gill’s poskrbijo za hitro čiščenje. Pakiranje vsebuje 40 mokrih robčkov za nego.

3,203,39

Blagovna znamka Croci

Opis

Čistilni robčki za pse Gill’s poskrbijo za hitro higieno, ko je treba očistiti pasje tačke ali kateri koli drug del telesa.

  • Pasji čistilni robčki so pripomoček za nego malih živali.
  • Z robčki obrišemo pasje tačke ali druge dele telesa.
  • Robčki so v priročnem pakiranju za v vsako torbico.
  • Pakiranje vsebuje 40 mokrih higienskih robčkov za nego.

Čistilni robčki za pse na voljo:

  • Citronela z limonsko travo
  • Talco
  • Beli mošus

Navodilo za uporabo:
Robček, ko ga potrebujemo, vzamemo iz vrečke skozi odprtino, nato pa vrečko nazaj dobro zatesnimo, da robčki ostanejo vlažni.

Med izdelki za nego psov Gill’s boste našli kvalitetne izdelke za domačo nego pasjega kožuščka – od šamponov do balzamov. Odlična kakovost, ki jo zagotavlja naš italijanski dobavitelj opreme za nego psov. Še več izdelkov za nego kužkov si lahko ogledate v kategoriji Nega psa. Ker je nega hišnega ljubljenčka zelo pomembna, da se bo negovan pes počutil ob skrbniku kar najbolje!

Še več izdelkov za pasjo nego iz naše spletne trgovine za male živali si lahko ogledate v trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. V poslovalnicah trgovin si lahko ogledate tudi druge izdelke za nego psov, na voljo pa je tudi raznolika ponudba pasje hrane in oprema za pse. Vabljeni v našo družbo z vašimi kužki.

Veliko nasvetov o negi psov z vami delimo tudi na našem živalskem blogu, kjer vas obveščamo tudi o novostih iz naše ponudbe. Vabljeni k prebiranju kvalitetnih vsebin!

C6052341 / C6052342 / C6052343

Dodatne informacije

Robčki

Citronela, Talco, Beli mošus

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čistilni robčki za pse”