Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Mala dvojna krtača za pse Vanity – igle in žima

Na zalogi

Krtača za psa s kombinacijo kovinskih igel in žime za nego pasje dlake. Dolžina pasje krtače je 20,5 cm, širina 6 cm.

6,49

Šifra: C6067420 Kategorije: , ,
Croci

Opis

Mala dvojna krtača za pse je dvostranska pasja krtača, ki ima kombinacijo kovinskih igel in žime za nego pasje dlake.

  • Obojestranska krtača za psa ima žičnate igle na eni strani in mehko žimo na drugi strani.
  • Dolžina pasje krtače je 20,5 cm, širina krtače je 6 cm.
  • Pasja krtača je namenjena negi vseh psov manjših pasem.

Nega psa: Mala dvojna krtača za pse je vsestransko uporabna pri negi manjših psov, saj omogoča čiščenje pasje dlake in nežno krtačenje. Igle so tope žičnate špice, ki odstranijo zavozlano pasjo dlako, umazanijo in razčešejo vozle v pasji dlaki. Sintetične ščetine iz žime pa iz pasje dlake odstranijo fine prašne delce.

Pasje krtače Vanity so kakovostne krtače za nego pasje dlake italijanskega dobavitelja. Še več izdelkov iz linije izdelkov Vanity najdete v naši spletni trgovini v kategoriji Nega psa pod posebnim zavihkom Pasje krtače in glavniki za pse.

Dobavitelj Croci Spa je italijansko podjetje, ki pod svojim okriljem razvija različne blagovne znamke opreme za pse, opreme mačke in opreme za druge male živali. Uspešno je zaradi razvoja lastnih blagovnih znamk. Za akvaristiko je priznana njihova blagovna znamka Wave. Združili pa so se tudi s priznanim nemškim podjetjem za akvaristiko Amtra.

Izdelke kvalitetne linije krtač za pse Vanity imamo na voljo tudi v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Naše osebje vam bo svetovalo, kakšno krtačo kupiti za optimalno nego vašega ljubljenčka. Veliko nasvetov za nego psov pa lahko najdete tudi med vsebinami živalskega bloga. V prispevkih objavljamo nasvete za nego psov, izkušnje pasjih skrbnikov in novosti iz naše ponudbe.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mala dvojna krtača za pse Vanity – igle in žima”