Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Mehkožičnata pasja krtača z lesenim ročajem – 12/9 cm

Na zalogi

Mehkožičnata krtača za psa z lesenim ročajem je primerna za krtačenje in pobiranje odmrle pasje dlake. Krtača ima dolžino 12 cm, širina pasje krtače je 9 cm.

5,49

7 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Mehkožičnata pasja krtača je širša krtača za mačke ali majne pse z mehkejšimi kovinskimi ščetinami in lesenim ročajem za negovanje mačje ali pasje dlake.

  • Mehkožičnata mačja krtača je primerna za krtačenje in pobiranje odmrle mačje ali pasje dlake.
  • Krtača ima dolžino 12 cm, širina pasje krtače ali krtače za mačke je 9 cm.
  • Krtača ima mehke kovinske ščetine, ki so na koncu rahlo ukrivljene.
  • Mačja ali pasja krtača ima lesen ročaj.

Mehkožičnata pasja krtača in vse pasje krtače iz lesa iz naših spletnih polic so izredno kakovostni izdelki za nego psov našega nemškega dobavitelja. Še več izdelkov iz linije lesenih izdelkov za pasjo nego najdete v naši spletni trgovini v kategoriji Nega psa pod posebnim zavihkom Pasje krtače in glavniki za pse. Vse za nego mačk pa najdete pod zavihkom Nega mačke.

Izdelke kvalitetne linije krtač za pse si lahko ogledate tudi v naših fizičnih trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Tam vam bo naše osebje svetovalo, kakšno krtačo kupiti za optimalno nego vašega ljubljenčka. Veliko nasvetov za nego psov pa lahko najdete tudi med vsebinami našega živalskega bloga. V prispevkih o malih živalih objavljamo nasvete za nego psov, izkušnje pasjih skrbnikov in lastnikov, njihove dogodivščine. In nasvete, kako skrbeti za pse in se ukvarjati z njimi. Na blogu objavljamo tudi novosti iz naše ponudbe izdelkov za male živali, še posebej za pse in mačke, pa tudi za glodavce in ptice ter izdelke za teraristiko in akvaristiko.

83264

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Mehkožičnata pasja krtača z lesenim ročajem – 12/9 cm”