Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Barvni kovinski obesek za psa – barvna tuba za naslov 20 mm

Na zalogi

Kovinski obesek za psa – barvna tuba za naslov velikosti 20 mm. Na voljo različne barve: zlata, modra, zelena, rdeča, vijolična.

Ob nakupu je barva izbrana naključno!

3,45

Šifra: 83202 NAKLJUČNO IZBRANA BARVA Kategorije: , ,
Kerbl

Opis

Barvni kovinski obesek za psa pritrdimo na pasji povodec – identifikacijska tuba za podatke lastnika psa.

  • Barvna tuba za listek z naslovom ali telefonsko številko lastnika psa je velikosti 20 mm.
  • Identifikacijski obesek za psa – na voljo različne barve kovinskih obeskov: zlata, modra, zelena, rdeča, vijolična. Ob nakupu je barva izbrana naključno!

Več pasjih povodcev, na katere lahko pritrdite barvni kovinski obesek za psa, si lahko ogledate v kategoriji naše spletne trgovine za male živali Povodci za pse. Pasji povodci sodijo med obvezno opremo, ki jo potrebujete kot skrbnik psa. In prav je, da imajo psi, v primeru, da se na sprehodu izgubijo, s seboj tudi identifikacijski obesek. Če želite, da bo sprehod s psom vedno prijeten, si vzemite čas. In natančno preglejte spletno ponudbo naših povodcev za pse. Pasje povodce si lahko v živo ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – vabljeni v ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen povodec bi bil najprimernejši za vašega psa.

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

83202

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Barvni kovinski obesek za psa – barvna tuba za naslov 20 mm”

Morda vam bo prav tako všeč…