Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kliker za učenje psa v obliki kosti

Na zalogi

Kliker za učenje psa – zelena kost – z nastavljivim zvokom klika in najlonskim trakom.

 

3,49

9 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Kliker za učenje psa v obliki kosti je pripomoček za šolanje psa.

  • Pasji kliker je osnovna oprema za izobraževanje psov
  • Kliker ima nastavljiv zvok klika.
  • Pasji kliker je v obliki kosti zelene barve.
  • Kliker ima najlonski trak.

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih izdelkov za šolanje psov, najdete jih v kategoriji Oprema za pse. Pasje potrebščine si lahko ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega psa. Vabljeni!

Pasje šolanje: Kako uporabljamo pasji kliker?
Šolanje psa s pomočjo klikerja je enostavno in zabavno. Tovrstno šolanje psa temelji na nagrajevanju in omogoča hitro komunikacijo s psom. Za začetek morate psa naučiti, da ob kliku s klikerjem vedno dobi nagradico v obliki majhnega pasjega priboljška. Torej, ko pritisnete na kliker – takoj sledi priboljšek. Šele nato sledi učenje prvih ukazov s klikerjem. Svetujemo, da začnete z učenjem enostavnih ukazov, da pes osvoji tovrsten način učenja in ga vzljubi. Pri učenju s pasjim klikerjem vedno upoštevajte določena pravila. Kliker uporabljajte tako, da vedno kliknete samo enkrat! Vedno naj kliku s pasjim klikerjem sledi pasji priboljšek. Kliker pri psu uporabite izključno za potrjevanje želenega obnašanja. Iskanje pozornosti vašega psa s pomočjo klikerja se ne priporoča! Ko za pasje šolanje uporabljajte kliker, naj bodo lekcije kratke, da se pes ne bo preveč utrudil. Ko bo začel izgubljati pozornost, kliker ne bo več učinkovito orodje za učenje. Prav tako se ne priporoča prevelika količina priboljškov – zato naj bodo priboljški mali in okusni, vnosu pa je treba prilagoditi tudi pasjo hrano rednih obrokov. Učenja s klikerjem se vedno lotite, ko ste za to razpoloženi vi in vaš pes – naj bo tovrstno šolanje zabavno za oba.

81195

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kliker za učenje psa v obliki kosti”

Morda vam bo prav tako všeč…