Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pasji povodec za tek s pasom Active

Na zalogi

Tekaški pasji povodec s pasom Active za najrazličnejše oblike rekreacije s psom.

17,99

3 na zalogi

Šifra: 81181 Kategorije: , , Oznaka:
Kerbl

Opis

Pasji povodec za tek s psom je tekaški povodec Active s pasom, ki omogoča psu in tekaču ravno pravšnjo mero svobode za rekreacijo. Športni povodec za psa je namenjen temu, da pes lahko tekača spremlja med tekaškim treningom ali drugo obliko rekreacije.

Pas za tek s psom

  • Pasji povodec za tek z nastavljivim pasom. Pas za tek s psom je širine 2,5 cm, obseg pasu za tekača je do 100 cm.
  • Povodec za tek in rekreacijo je širine 2 cm in prilagodljive dolžine od 1 m do 1,40 m.
  • Tekaški povodec pripnemo na pas, prav tako na pas lahko pripnemo torbico za pasje iztrebke ali pasje priboljške (torbica ni vključena v komplet, je pa na voljo v naši spletni trgovini med Opremo za pse).
  • Pasji povodec lahko s pasu odstranite s pomočjo karabina.
  • Povodec za tek s psom ima odsevne šive za večjo varnost med trajanjem rekreacije.
  • Rekreativni povodec za psa je na voljo v črni barvi.

Pasji povodec za tek s psom ali druge oblike rekreacije

Povodec za tek s psom je namenjen tako teku kot tudi drugim oblikam rekreacije s psom – počasni ali hitri hoji, joggingu ali kolesarjenju s psičkom. Zaradi pripetega pasu ta povodec omogoča skrbniku, da ima med rekreacijo proste roke. Za vašo varnost pa je pomembno, da je pes ubogljiv in med aktivnostjo ne vleče. Da je pes ubogljiv, mora skozi proces šolanja – poiščite še več izdelkov za šolanja psa.

Pasji povodci sodijo med obvezno opremo, ki jo potrebujete kot skrbnik psa. In da bo vsak sprehod ali tek s psom prijetno doživetje, si vzemite čas in natančno preglejte našo spletno ponudbo povodcev za pse. Še več pasjih povodcev v ponudbi naše spletne trgovine si lahko ogledate tukaj. Pasje povodce si lahko v živo ogledate v poslovalnicah trgovin ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen povodec bi bil najprimernejši za vašega psa.

81181

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pasji povodec za tek s pasom Active”