Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Posoda za shranjevanje pasjih briketov Tom

Na zalogi

Posoda za shranjevanje pasjih briketov Tom je sod za suho pasjo hrano iz kakovostne plastike. Vanjo lahko natresete približno 16 kg pasjih briketov.

21,99

3 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Posoda za shranjevanje pasjih briketov Tom je sod za suho pasjo hrano – priporočamo jo za ohranjanje svežine pasjih briketov! Primerno tudi za shranjevanje suhe hrane za mačke.

Posoda za shranjevanje pasjih briketov – lastnosti in prednosti

  • Tom posoda je velika za približno 16 kg pasjih briketov.
  • Nepredušna posoda za suho pasjo hrano ima prostornino 46 litrov.
  • Dimenzije posode za shranjevanje so 44,5 x 40 x 61 cm.
  • Plastična posoda za shranjevanje pasje hrane je iz kakovostne plastike.
  • Posoda je popolnoma varna za shranjevanje suhe pasje hrane in za stik z živili.
  • Odlična za shranjevanje pasjih briketov, ki jih pes uživa vsakodnevno, saj ima praktičen pokrov z zapiralom (zaponko).
  • Plastični sod ščiti pasjo hrano pred vlago, žuželkami in preprečuje, da bi si pes pasje brikete postregel kar sam.

Posoda za suho hrano za pse

Na voljo tudi druge dimenzije sodov za shranjevanje pasje hrane. S klikom na povezavo si oglejte značilnosti posod za suho pasjo hrano.

Trgovina za pse in druga oprema za pse

Še več pasjih posod si lahko ogledate v kategoriji Oprema za pse. Vse posode si lahko v živo ogledate v naših fizičnih poslovalnicah – v trgovini ZOO Slonček. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi kužki in pregledate našo bogato ponudbo izdelkov za pse.

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

82269

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Posoda za shranjevanje pasjih briketov Tom”