Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Razdelilec za pasji povodec Miami – za dva psa

Na zalogi

Razdelilec za pasji povodec Miami je primeren za sprehajanje dveh psov hkrati. Je dolžine 40-70 cm, širina povodca je 20 mm.

9,99

4 na zalogi

Šifra: 80222 Kategorije: , ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Razdelilec za pasji povodec Miami je primeren za sprehajanje dveh psov.

Kakšen je najboljši razdelilec za pasji povodec?

Povodec z razdelilcem za dva psa naj bo kvaliteten. Pomembno je, da ga imate v primeru, ko sprehajate dva psa hkrati.

  • Razdelilec omogoča varno sprehajanje dveh psov hkrati.
  • Povodec za psa – razdelilec je iz kakovostnega najlona.
  • Ima kvalitetne zaponke in karabine.
  • Na voljo je v črni barvi.
  • Razdelilec za povodec za psa je dolžine 40-70 cm, širina povodca je 20 mm.

Trgovina za pse in oprema za sprehajanje psov

Razdelilec za pasji povodec in še več pasjih povodcev v ponudbi naše spletne trgovine si lahko ogledate v kategoriji Povodci za pse. Pasji povodci sodijo med obvezno opremo, ki jo potrebujete kot skrbnik psa. Če želite, da bo sprehod s psom vedno prijeten, si vzemite čas in natančno preglejte spletno ponudbo naših povodcev za pse. Pasje povodce si lahko v živo ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – vabljeni v ZOO Slonček, kjer vam bo naše osebje svetovalo, kakšen povodec bi bil najprimernejši za vašega psa.

Prispevki o psih

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

80222

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Razdelilec za pasji povodec Miami – za dva psa”