Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Ultrazvočna piščalka za psa na verižici

Na zalogi

Visokofrekvenčna piščal za psa ima daljši domet, primerna je za šolanje psov. Piščalka za psa je na veriživi. Oddaja visokofrekvenčni ton, ki ni moteč za človeka.

6,15

Šifra: C6020295 Kategorija: Oznaka:
Croci

Opis

Ultrazvočna piščalka za psa na verižici.

  • Piščal za psa ima daljši doseg in je primera za učenje in treniranje psov.
  • Piščalka za pse je na verigi in je zelo praktičen pripomoček za trening psa.
  • Piščal za psa 10,5 cm oddaja visokofrekvenčni ton, ki ne moti človeka.

Visokofrekvenčna piščalka je primerna za šolanje psa in ni moteča za človeka.

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih izdelkov za pse, najdete jih v kategoriji Oprema za pse. Pasje potrebščine si lahko ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega psa. Vabljeni!

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni, da z nami delite vaše izkušnje šolanja psa – kako učite psa poslušnosti, kako skrbite za njegovo prijetno bivanje, koliko se mu posvečate in kakšne rezultate imate. Štejejo tudi vaše izkušnje iz pasje šole. Z veseljem bomo podelili izkušnje z drugimi skrbniki psov.

Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

C6020295

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Ultrazvočna piščalka za psa na verižici”