Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Visokofrekvenčna piščalka z dometom do 150 m

Na zalogi

Visokofrekvenčna piščal ima domet do 150 m, primerna je za pasje šolanje. Piščalka za psa je na okroglem obesku. Oddaja visokofrekvenčni ton, ki ni moteč za človeka.

6,99

6 na zalogi

Šifra: 83426 Kategorija: Oznaka:
Kerbl

Opis

Visokofrekvenčna piščalka za psa.

  • Piščal za psa ima doseg približno 150 m.
  • Piščalka za pse je na okroglem obesku, zato jo lahko pripnemo na ključe.
  • Piščal oddaja visokofrekvenčni ton, ki ne moti človeka.

Visokofrekvenčna piščalka je primerna za šolanje psa in ni moteča za človeka.

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih izdelkov za pse, najdete jih v kategoriji Oprema za pse. Pasje potrebščine si lahko ogledate tudi v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega psa. Vabljeni!

Veliko vsebin o pasjih izdelkih, nasvetih skrbnikov in dogodivščinah najrazličnejših kužkov po Sloveniji pa boste našli med objavami na našem živalskem blogu. Vabljeni, da z nami delite vaše izkušnje šolanja psa – kako učite psa poslušnosti, kako skrbite za njegovo prijetno bivanje, koliko se mu posvečate in kakšne rezultate imate. Štejejo tudi vaše izkušnje iz pasje šole. Z veseljem bomo podelili izkušnje z drugimi skrbniki psov.

Vabljeni še na naša družabna omrežja Facebook in Instagram, kjer objavljamo novosti iz sveta malih živali. Obveščamo tudi o novostih in ugodnostih iz naše redne ponudbe. Sledite objavam in ujemite kakšen kupon za ugoden nakup v spletni trgovini za male živali s pomočjo enkratnega kupona ugodnosti.

83426

Dodatne informacije

Teža 0,1000 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Visokofrekvenčna piščalka z dometom do 150 m”