Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Pasja ovratnica s špicami Herkul

Na zalogi

Pasja ovratnica s špicami Herkul je usnjena ovratnica z okrasnimi kovinskimi špičkami. Na voljo različne velikosti pasjih ovratnic.

37,50

Šifra: CR OVR. USNJENA Z ŠPICAMI Kategoriji: ,
Blagovna znamka Croci

Opis

Pasja ovratnica s špicami Herkul je usnjena ovratnica z okrasnimi kovinskimi špičkami.

Pasje ovratnice Hercule Nero so na voljo v različnih velikostih:

  • Obseg vratu 30 cm
  • Obseg vratu 35 cm
  • Obseg vratu 40 cm
  • Obseg vratu 45 cm
  • Obseg vratu 50 cm
  • Obseg vratu 55 cm – trenutno na zalogi

Ostale velikosti pasjih ovratnic s špicami so na zalogi pri našem italijanskem dobavitelju. Za povpraševanje nam lahko pišete na info elektronski naslov.

Psa pred nakupom izmerimo okoli vratu za nakup ovratnice za pse. Pri nakupu oprsnice pa psa izmerimo še okrog prsnega koša (za komolci). Izmerjenemu obsegu dodamo približno dva centimetra. Med sprehodom je pomembno, da je ovratnica ali oprsnica dovolj zategnjena. To pomeni, da lahko med ovratnico ali oprsnico in telo psa vstavimo dva prsta.

Še več ovratnic za pse boste našli v naboru naše ponudbe izdelkov za pse – v kategoriji naše spletne trgovine Ovratnice za pse.

Oprema za sprehajanje ali šolanje vaših psov je na voljo tudi v naših fizičnih poslovalnicah – v trgovinah ZOO Slonček po Sloveniji. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi kužki in si ovratnice ogledate v živo. V ponudbi si boste lahko ogledali kakovostne pasje ovratnice, oprsnice za pse in pasje povodce, saj si želimo, da je vsak sprehod z vašim kužkom prijetno doživetje za vas in psa.

CR OVR. USNJENA Z ŠPICAMI CLHERC_99_055

Dodatne informacije

Velikost ovratnice

30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pasja ovratnica s špicami Herkul”