Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Rdeča pasja ovratnica City Style – različne velikosti

Na zalogi

Pasja ovratnica na klik blagovne znamke Matis Pet iz linije City Style iz najlona je prešita z reflektivnim šivom in je na voljo v različnih velikostih.

5,2315,35

Šifra: CS-ovratnica-rdeca Kategoriji: ,
Matis Pet

Opis

Rdeča pasja ovratnica City Style je pasja ovratnica blagovne znamke Matis Pet z reflektivnimi šivi. Pasja ovratnica je na voljo v različnih velikostih.

  • Ovratnica za psa je izdelana iz kvalitetnega najlona.
  • Ovratnica za pse ima prešit odbojni šiv – delno reflektivna ovratnica.
  • Pasje ovratnice CS so na voljo v različnih barvah: črna, modra, oranžna, rdeča, rjava, roza in aqua.

Pasje ovratnice CS so na voljo v različnih velikostih:

  • Debelina ovratnice 1,5 cm (SMALL) in obseg vratu 25-35 cm
  • Debelina ovratnice 1,5 cm in obseg vratu 30-43 cm
  • Debelina ovratnice 2,0 cm in obseg vratu 35-51 cm
  • Debelina ovratnice 2,5 cm in obseg vratu 40-62 cm
  • Debelina ovratnice 4,0 cm in obseg vratu 50-80 cm

Opomba: Kolekcija City Style v črni in rdeči barvi ima dva šiva (na voljo do razprodaje zalog) – pasje oprsnice, ovratnice in povodce v črni in rdeči barvi bo postopno nadomestila novejša kolekcija, ki ima po tri odsevne šive (slika v galeriji).

Rdeča pasja ovratnica City Style je le ena od ovratnic iz linije zanimivih pasjih ovratnic blagovne znamke Matis Pet. Še več si jih lahko ogledate na povezavi blagovne znamke Matis Pet.

O blagovni znamki

Matis Pet je hrvaško podjetje s 25-letnimi izkušnjami v proizvodnji pasjih ovratnic, pasjih povodcev in pasjih oprsnic. Veljajo za vodilno blagovno znamko v proizvodnji pasjih ovratnic, povodcev in oprsnic. Izdelujejo in oblikujejo raznolike izdelke za pse. Pri izdelavi opreme za pse uporabljajo samo kakovostne materiale in sledijo trendom v industriji hišnih ljubljenčkov. Pasji povodci hrvaške blagovne znamke so med skrbniki psov zelo priljubljeni, prav tako pasje oprsnice in ovratnice. Kajti uporabnike navdušujejo ne le s kvaliteto izdelkov za pse, pač pa tudi z dizajnom. Priljubljeni motivi iz sveta psov so tačke, kosti, srčki. Navdušujejo pa tudi z izborom pisanih barv ovratnic, ki krasijo pasje vratove med pasjimi sprehodi. In pripadajočimi povodci. Navdušite se še vi nad pisano in pestro ponudbo kakovostnih izdelkov za brezskrbne pasje sprehode.

Vsi izdelki blagovne znamke Matis Pet so na voljo v naših poslovalnicah ZOO Slonček. Tam si jih lahko ogledate v živo ali jih preizkusite na vaših ljubljenčkih in izberete zanje primerno velikost.

OVR CS

Dodatne informacije

Velikost pasje ovratnice CS

1,5 cm (SMALL) / 25-35 cm, 1,5 cm / 30-43 cm, 2,0 cm / 35-51 cm, 2,5 cm / 40-62 cm, 4,0 cm / 50-80 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Rdeča pasja ovratnica City Style – različne velikosti”