Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Kovinska posoda s silikonskim pladnjem Clever 480 ml

Na zalogi

Posoda iz nerjavečega jekla s silikonskim pladnjem Clever je komplet silikonske osnove z integrirano kovinsko posodo za pse ali mačke velikosti 480 ml.

14,99

3 na zalogi

Kerbl

Opis

Kovinska posoda s silikonskim pladnjem Clever je komplet – silikonska osnova z integrirano posodo iz nerjavečega jekla, ki je primerna za pse ali mačke.

  • Kovinska posoda s silikonskim pladnjem za pse ali mačke je iz nerjavečega jekla.
  • Kovinska posoda je za 480 ml tekočine.
  • Kovinsko posodo lahko pomivamo v pomivalnem stroju.
  • Pladenj je iz visokokakovostnega prožnega silikona brez vonja.
  • Silikonski pladenj zaščiti tla pred vodo in umazanijo, ki jo pri jedi naredi pes ali mačka.
  • Silikonski pladenj preprečuje drsenje kovinske posode po prostoru.

Silikonski podstavek s kovinsko posodo je dimenzij: 22 x 22 cm.

Še več pasjih posod iz naše ponudbe si lahko ogledate v kategoriji Posode za pse. Še hitreje pa boste prišli do iskanih rezultatov, če boste v iskalnik vpisali besedo posoda.

V kolikor bi si radi pasje posode ogledali v živo, vas lahko povabimo v naše poslovalnice ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, katera posoda bi bila primerna za vašega psa glede na prehranjevalne navade. Kakšen zanimiv nasvet za vašega ljubljenčka pa boste našli tudi med bogato vsebino našega živalskega bloga. Na blogu pišemo o pasji prehrani, opisujemo kvalitetno opremo za pse in obveščamo o novostih iz naše ponudbe, ki vam lahko pridejo še kako prav v življenju s psom. Vabljeni v našo družbo – v živo ali na spletu! Seveda pa vam je naša trgovina za male živali na voljo 24 ur na dan. Dobrodošli!

80512

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kovinska posoda s silikonskim pladnjem Clever 480 ml”