Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Napajalnik ali krmilnik za pse in mačke Maya – različne velikosti in barve

Na zalogi

Napajalnik za vodo in krmilnik za brikete ( (1,5 l) ali 3,5 l) Maya je primeren za pse in mačke. Pasji napajalnik (rjav) ali krmilnik (bež) je izdelan iz robustne plastike. Na voljo v dveh velikostih in dveh barvah.

7,499,99

Kerbl

Opis

Napajalnik ali krmilnik za pse in mačke Maya je napajalnik za vodo in krmilnik v dveh delih.

Napajalnik ali krmilnik za pse in mačke

  • Napajalnik za vodo / krmilnik Maya je primeren za pse in mačke.
  • Dozirnik za hrano in vodo – pasji napajalnik / krmilnik je izdelan iz robustne plastike.
  • Na prozorni posodi je merilna skala.
  • Napajalnik je bež barve.
  • Krmilnik je rjave barve.

Dozirnik hrane za mačke in pse – na voljo je pasji napajalnik ali krmilnik za 1,5 l in za 3,5 l prostornine v dveh barvah – bež ali rjavi.

Še več izdelkov za pse in mačke si lahko ogledate v naših kategorijah Oprema za pse ali Oprema za mačke.

Med opremo za pse boste našli kovinske pode za vodo in posode za pasje hrane, tudi plastične in potovalne posode. Vse za varno prevažanje psov, prenosne torbe in transporterji ter kletke. Med opremo za mačke vam ponujamo vse potrebno za vaše mačje ljubljenke. Čaka vas kvaliteten nabor kovinskih in plastičnih posod za vodo in posode, v katero se daje hrana za mačke. Na izbiro so tudi prenosne torbe za mačke in transporterji za majhne pse in mačke, zaprta ležišča ali mehke mačje postelje. Tudi mačja stranišča in izbrani posipi ter lopatke. Pa še pisan nabor ovratnic za mačke, oprsnic in povodcev za morebiten sprehod z mačko ter zvončki.

Vse izdelke za pse in mačke si lahko v živo ogledate v naših poslovalnicah trgovin po Sloveniji – ZOO Slonček. Vabljeni, da nas obiščete skupaj z vašimi kužki ali mucki in pregledate našo bogato ponudbo izdelkov za pse in mačke.

81979 / 81980 / 81981 / 81982

Dodatne informacije

Litraža

1,5 l, 3,5 l

Barva

Bež, Rjava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Napajalnik ali krmilnik za pse in mačke Maya – različne velikosti in barve”