Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Nizka dvojna kovinska posoda na pladnju – 2 x 200 ml

Na zalogi

Kovinski pladenj z dvema kovinskima posodama je dvojna pasja posoda za pasjo hrano in vodo ali za prehranjevanje mačk. Stojalo obsega kovinski pladenj z gumo, v katerem sta 2 x 200 ml veliki kovinski posodi.

12,99

5 na zalogi

Blagovna znamka Kerbl

Opis

Nizka dvojna kovinska posoda na pladnju je kovinski pladenj z dvema kovinskima posodama za pse ali mačke.

  • Dvojna pasja posoda ali posoda za mačke je primerna za pasjo hrano ali mačjo hrano in vodo.
  • Kovinski pladenj z gumo preprečuje drsenje po prostoru.
  • Pasje stojalo ali stojalo za mačke obsega kovinski pladenj in dve kovinski posodi velikosti 200 ml.
  • Posodi sta nameščeni na pladenj, kar vašemu ljubljenčku prepreči, da bi ju premikal po prostoru.
  • Dvojna kovinska posoda se lahko vzame iz pladnja, kar olajša čiščenje.

V ponudbi naše spletne trgovine za male živali je še več različnih pasjih posod ali posod za mačke, najdete jih v kategoriji Posode za pse ali Posode za mačke ali v iskalniku kot ‘stojalo za posode’. Vse izdelke za male živali, ne samo za pse in mačke, pač pa tudi za glodavce in ptice ter za akvaristiko in teraristiko, si lahko ogledate v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji – obiščite trgovine ZOO Slonček. Naše osebje vam bo svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega hišnega ljubljenčka. Vabljeni!

Vabimo vas tudi na naš spletni živalski blog, na katerem pišemo o živalskih vsebinah. Podajamo nasvete za oskrbo malih živali – psov in mačk, objavljamo nasvete lastnikov in skrbnikov malih živali ter njihove zanimive zgodbe in fotografije ljubljenčkov. Obveščamo pa tudi o novostih v naši spletni trgovini za male živali. Vabljeni k prebiranju zanimivih vsebin!

81319

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nizka dvojna kovinska posoda na pladnju – 2 x 200 ml”