Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€
Akcija!

Pasja posoda za dolgouhe pse iz kovine

Na zalogi

Pasja posoda za dolgouhe pse je posoda za pse z višjim robom, ki je primerna za pasme z dolgimi ušesi (setter, koker španjel, koder oz. pudelj ipd.). Posoda za psa je velikosti 1825 ml.

16,99

5 na zalogi

Šifra: 81976 Kategoriji: ,
Blagovna znamka Kerbl

Opis

Pasja posoda za dolgouhe pse je posoda za pse z višjim robom, ki je primerna za pasme z dolgimi ušesi.

  • Pasja posoda je primerna za vodo ali druge tekočine – juho za psa.
  • Kovinski rob je izredno visok – posoda z izredno visokim robom omogoča prehranjevanje psom z dolgimi ušesi.
  • Guma na spodnjem delu posode za pse preprečuje drsenje po prostoru.
  • Posoda za psa je velikosti 1825 ml.
  • Pasja posoda iz kovine se lahko pomiva v pomivalnem stroju.
  • Kovinska pasja posoda z visokim robom za dolgouhe pse je idealna za pasme z dolgimi ušesi: setter, koker španjel, koder (pudelj) …

Na naših spletnih poličkah – med izdelki spletne trgovine za male živali je še več različnih pasjih posod, najdete jih v kategoriji Oprema za pse. Čisto vse izdelke za male živali pa si lahko ogledate v poslovalnicah naših trgovin po Sloveniji. Vabljeni na obisk v naše trgovine ZOO Slonček. Prijazno osebje vam bo z veseljem svetovalo, kaj vse potrebujete za vašega hišnega ljubljenčka. Vabljeni!

Vabimo vas tudi na naš spletni živalski blog, na katerem pišemo o živalskih vsebinah. Podajamo nasvete za oskrbo malih živali – psov in mačk. Objavljamo tudi nasvete lastnikov ali skrbnikov malih živali. Prisluhnemo zanimiv zgodbam in objavljamo lepe fotografije vaših  ljubljenčkov. Obveščamo še o novostih v naši spletni trgovini za male živali. Vabljeni k prebiranju zanimivih vsebin!

81976

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pasja posoda za dolgouhe pse iz kovine”