Uporabite kupon za 10% popust HRANA10 na suho hrano za pse in mačke blagovne znamke Exclusion. Kupon lahko vnovčite v košarici. Brezplačna dostava za naročila nad 34,99 €!

Shopping cart
0,00€

Dvojni pasji povodec rdeče tačke Doggy Paws – različne velikosti

Na zalogi

Dvojen dvoslojen pasji povodec blagovne znamke Matis Pet iz linije Doggy Paws iz najlona s tačkami je na voljo v različnih velikostih.

Rdeča barva – malina – je bolj rožnata!

15,7522,50

Šifra: DP-povodec-dvojni-dvoslojni-rdec-malina Kategoriji: ,
Matis Pet

Opis

Dvojni pasji povodec rdeče tačke Doggy Paws je dvoslojni povodec za pse blagovne znamke Matis Pet s tačkaim. Povodec za psa je na voljo v različnih debelinah.

  • Dvojen povodec je izdelan iz kvalitetnega najlona.
  • Povodec za kužka ima vzorec pasjih tačk.
  • Pasji povodci DP so na voljo v različnih barvah: črna, modra, oranžna, rdeča.

Dvojni in dvoslojni pasji povodci DP so na voljo v različnih velikostih:

  • Dolžina povodca 200 cm, debelina povodca 1,5 cm
  • Dolžina povodca 200 cm, debelina povodca 2,0 cm
  • Dolžina povodca 200 cm, debelina povodca 2,5 cm

Dvojni pasji povodec rdeče tačke Doggy Paws je le eden od povodcev iz linije zanimivih pasjih povodcev blagovne znamke Matis Pet. Še več si jih lahko ogledate na povezavi blagovne znamke Matis Pet.

O blagovni znamki

Matis Pet je hrvaško podjetje s 25-letnimi izkušnjami v proizvodnji pasjih ovratnic, pasjih povodcev in pasjih oprsnic. Veljajo za vodilno blagovno znamko v proizvodnji pasjih ovratnic, povodcev in oprsnic. Izdelujejo in oblikujejo raznolike izdelke za pse. Pri izdelavi opreme za pse uporabljajo samo kakovostne materiale in sledijo trendom v industriji hišnih ljubljenčkov. Pasji povodci hrvaške blagovne znamke so med skrbniki psov zelo priljubljeni, prav tako pasje oprsnice in ovratnice. Kajti uporabnike navdušujejo ne le s kvaliteto izdelkov za pse, pač pa tudi z dizajnom. Priljubljeni motivi iz sveta psov so tačke, kosti, srčki. Navdušujejo pa tudi z izborom pisanih barv ovratnic, ki krasijo pasje vratove med pasjimi sprehodi. In pripadajočimi povodci. Navdušite se še vi nad pisano in pestro ponudbo kakovostnih izdelkov za brezskrbne pasje sprehode.

Vsi izdelki blagovne znamke Matis Pet so na voljo v naših poslovalnicah ZOO Slonček. Tam si jih lahko ogledate v živo ali jih preizkusite na vaših ljubljenčkih in izberete zanje primerno velikost.

POV DP 200

Dodatne informacije

Velikost pasjega povodca DP

200 cm / 1,5 cm, 200 cm / 2,0 cm, 200 cm / 2,5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dvojni pasji povodec rdeče tačke Doggy Paws – različne velikosti”

Morda vam bo prav tako všeč…